Omdömen

Här kan du läsa vad tidigare kunder har att säga om våra besiktningar.

5/5

”Mycket kunniga, professionella och trevliga!

”Det var ett mycket bra beslut att göra en slutbesiktning av huset (30 kvm) och bastun (6 kvm) som jag lät uppföra. Melin & Brolin Projekt AB utförde uppdraget med stor noggrannhet och kunnighet och gav tydliga och klara besked. Jag kan verkligen rekommendera Melin & Brolin Projekt.”

Christoffer
-

5/5

”Jättebra så långt! Nu väntar vi på att entreprenören ska höra av sig för att åtgärda alla fel i slutbesiktningen. Tanken är att entreprenören får stå för slutnotan till Melin & Brolin för ny besiktning efter att fel är åtgärdat. Så långt verkar entreprenören strunta i att ta kontakt med mig eller Melin & Brolin. Då går saken vidara till ARN om jag forstår rätt, så fortsätning följer.”

 

Klaus
-

5/5

”Vi hade dom till vår 2 års besiktning och vi är jättenöjda. Vi ångrar oss att vi inte hade dom på vår första besiktning. De var noggranna och duktiga, kändes ärliga.”

Qays
-

5/5

”Mycket noggranna, trevliga, kompetenta besiktningsmän! Släpper inte saker förrän de är säkra på att allt är som det ska. Rekommenderas starkt! Kommer anlita dem igen om behovet finns i framtiden.”

Sofie
-

5/5

”Superproffsigt utfört! Vi lärde oss så mycket av Lars och han förklarade väldigt tydligt för oss oerfarna. Snabb bokning och utlåtande!”

Erika
-

5/5

”Mycket noggranna, trevliga, kompetenta besiktningsmän! Släpper inte saker förrän de är säkra på att allt är som det ska. Rekommenderas starkt! Kommer anlita dem igen om behovet finns i framtiden.”

Therése
-

5/5

”I mångt och mycket proffessionalitet, smidighet, och kompetens förkroppsligat. Kan inte rekommenderas högt nog.”

Ivan
-

5/5

”Väldigt bra, professionella och prisvärda. Rekommenderar starkt. Gick verkligen in på detalj för att inte missa något fel.”

Jesper
-

5/5

”Visade stort intresse och visste precis vad jag ville ha hjälp med!”

Markus
-

5/5

”Inga konstigheter, välkoordinerad kontakt och utförande av arbete”

Anton
-

5/5

”Väldigt kunniga och tillmötesgående, överlag väldigt proffsigt genomfört uppdrag i linje med våra förväntningar. Vi rekommenderar M&B Projekt”

Erik
-

5/5

”Trevligt och professionellt bemötande. Effektiva och tillmötesgående vid tidsbokning samt effektivt utförd besiktning.”

Caisa
-

5/5

”Väldigt nöjd med besiktningen, otroligt proffsiga, fick tid snabbt och kan varmt rekommendera dom.”

Anette
-

5/5

”Snabb, kvalificerad och noggrann slutbesiktning”

Gunilla
-

5/5

”Väldigt nöjd med besiktningen, de kunde komma snabbt och fick ett utförligt utlåtande.”

Joel
-

5/5

”Snabba svar och väl utfärdat besiktning.”

Robin
-

5/5

”Mycket bra! Snabba att återkoppla och kunniga!”

Daniel
-

5/5

”Oerhört nöjd! Väldigt snabba på att återkoppla och noggranna på plats. Proffsigt och genuint rakt igenom.”

Markus
-

5/5

”Med rätt så kort varsel kom M&B Projekt och gjorde besiktning på vårt badrum. De var mycket noga och proffsiga under hela processen. Jag har faktiskt inget att anmärka på, och kan absolut rekommendera dem. Tycker även att priset var bra. /Niklas”

Niklas
-

5/5

”Har anlitat M&B projekt för besiktning både inför försäljning och vid köp av ny bostad. De är otroligt kompetenta och proffsiga i allt från kommunikation till utförande. De har mina varmaste rekommendationer och kommer absolut att anlitas igen vid framtida besiktningar.”

Sara
-